fredag 4. juni 2010

Besøk av Frøya

Forrige uke hadde vi besøk av Frøya på overnatting, og da ble det litt lek & fin tur i parken! Frøya er en blanding av papillion og terrier (jack russel?) tispe på 1 år, og hun er artig ;) Ute spiser hun alt hun finner av noe som minner om mat, inni busker eller grøfta, og da hun kom inn hit, var det virkelig som en skattejakt for henne, med halvspiste griseører bortgjemt under stoler og slikt (og en strupe som Julius ikke likte).

Julius blir sjelden ferdig med griseørene, og senere er det ikke så spennende, (med en rest), bare en sjelden gang går han og henter et fra gulvet under stolen feks og spiser det opp... (ny mat/godteri er alltid best! Og han må helst la det være litt rester igjen.. rester er jo ekkelt!) ;) 
MEN, ikke nok med at hun fant disse spennende herlighetene; hun begynte å søke etter sted hun kunne gjemme det! I planten kanskje...? Nei... 'Åh, der åpner hun soverommet, kanskje der inne?!' ('Nei, ut med deg!') Hun prøvde flere ganger å gjemme resten av griseøret i kroken på sofaen, inn i sprekken, og brukte nesen til å skyve på teppet for å prøve å dekke over. Så da var det vel litt frustrerende at jeg tok det og kastet det på gulvet igjen...! ;)  Hehehe! Til slutt fant hun vel ut at det var liksågreit å bare spise det opp.


Og så gikk vi til parken....
  Litt høyt gress....


Ikke så høyt gress...!  Mmmm...smaker godt!


Inn i parken... deilig at det endelig er blitt sommer og grønt!! :-)




Åh, vann som spruter! Spennende! Mmmm... er vi litt tørste mon tro?

De prøvde begge to å se om de kunne nå ned til vannet i fontenen...







ÅH, hun har funnet en pinne; den vil jeg også ha!


Jeg rev den i to, og gav dem hver sin:



Tygge litt på pinnen...


......og stoppe opp og speide utover parken:






Nydelige farger på gutten min, da :)  (og fin kant på ørene nederst..! hehe)




Og så prøvde Frøya igjen å nå ned til vannet.....


og - bøyde seg liiiiitt for langt.... og PLOPP!!




hund - dog - hunder - dogs - hundeprodukter - dog products - halsbånd - collars - hundekurs - lydighet - hundemat - tørrfór - hundeleker - dekken - hundeklær - hundeposer - hundeseng - hundesenger - valper

Ingen kommentarer: