mandag 14. juni 2010

Angrepet av rottweilern i bakgården vår... :(

Oppdatering:
Han har fått smertestillende og antibiotika/pencilin. Veterinæren sa at hvis bittet/punkteringen hadde kommet litt lenger opp, kunne det ha punktert lungen hans, og vært meget alvorlig... så veldig glad for at det ikke skjedde! Men sier seg selv at dette ikke kan skje igjen.. Man vet aldri hvor et bitt kan treffe.

(Dette skjedde):
Idag kom hundelufteren (hun som har Frøya) med Julius & Frøya inn i bakgården vår etter lufteturen, i 13-tiden, og typen (19-20-åring) som bor i etasjen over meg med en hannhund rottweiler på ca.1,5 år, hadde den løs i bakgården... noe som er fullstendig idiotisk, siden han VET vi går forbi der og at hunden hans har løpt bort til Julius 2 ganger før, og de har sloss, det har vært i Colosseum Park bak her, men han har gått uten bånd på rottweilern, og den har kommet/løpt bort til oss, og han har tydelig ikke kontroll på den! Det er jo selvfølgelig ikke lov heller, å gå uten bånd i gatene... Så selv om jeg går med Julius i bånd, har vi ikke sjans til å få vekk rottweilern når den kommer bort og de begynner å sloss! Etter den andre gangen det skjedde, skrev jeg lapp og hang på døren hans etterpå, om at han var nødt til å gå med hunden i bånd alltid, fordi han ikke har kontroll på den, og fordi den kommer bort og flyr på Julius (som kan bli ganske hardt skadet med sin forsvarsløse kropp); og det har han gjort så vidt jeg vet; hvertfall når jeg har sett dem et par ganger rundt inngangspartiet vårt. Så.. nei jeg er helt oppgitt.... over at han kan ha den LØS i bakgården her Julius ferdes.... (han pleier vanligvis å ta heisen til kjellern og gå en gang opp til inngangspartiet derfra, mens jeg går ned trappen her og ut gjennom bakgården, så vi pleier aldri møtes i bakgården ellers).
Og idag da de kom inn i bakgården, rundt hjørnet, kom rottweilern løpende mot Julius og fløy på...!
Julius har to små hull (på størrelse med en ert) gjennom huden, så det er jo ikke så veldig ille, men det er hevelse rundt den foran, så sikkert infeksjon, så må nok ha antibiotika (igjen! Nettopp ferdig med 10 dagers kur for urinveisinfeksjonen) - og dessuten har han veldig vondt i det ene forbenet, og klarer hverken røre på det eller gå på det (piper ved minste bevegelse, eller bare man rører i nærheten), og han halter. Så til veterinær nå.

1 kommentar:

Ann Kristin sa...

Stakkars Julius, hils ham og ønsk god bedring