onsdag 2. februar 2011

Liten oppdatering :)

Idag var vi på tur i parken med en whippet-gutt, og som flaksen ville ha det, møtte vi attpåtil 3 mynder til i hundeparken (som de eneste hundene der, enda bedre!)! Så 5 mynder som fikk løpt litt sammen! Det var to whippeter og en greyhound-tispe.


Forrige helg var Julius så heldig å få være på besøk hos saluki tispen Cleo igjen, og den lille frøkna (jack russel blanding tror jeg), så det var stas, han var visst veldig så leken :-)

Ellers har det også blitt litt løping i parken med andre hunder, bl.a. en søt ung portugisisk vannhund som han lekte veldig godt med, og kongepudler (som Julius sikkert tror er salukier med krøllete hår, han liker dem hvertfall kjempegodt, for de blir med på løping og jager han som en hare, akkurat som han vil!)

Blitt litt dårlig med bilder i det siste, men her er et fra noen dager siden, da lille klumpen hadde sneket seg opp i senga på morgenkvisten og lagt seg godt til rette i en dyne-grop :-)

Søtnos :-)




hund - hunder - hundeleker - halsbånd - hundeseng - dog - dogs - lydighet - hundekurs - hundeprodukter - hunde godbiter - dog toys - dog training - dog stuff

Ingen kommentarer: