torsdag 24. februar 2011

VM craze i Oslo

Ja, nå var det på tide med en liten oppdatering her..! Julius kunne jo ikke løpe på 2 uker (stakkars) så såret på brystet fikk gro, men etter det har han fått løpt litt i parken, kulde og snøvær holder jo folk unna (unntatt hundefolk, vi må jo ut uansett!) så det er perfekt, med klare 'løpebaner' ;) Noen lange turer annensteds har det ikke blitt, fordi jeg både har vært opptatt både i helger, og vikariat og intervjuer, samt vært litt syk og hanglet noen uker. Men parken her er jo stor den, og hunder å hilse på, så Julius koser seg han.

Solnedgang med stor glødende sol i horisonten





Var i sentrum igår og så de flotte is- og snø-skulpturene på Karl Johan, fantastisk laget..! Munch-tema.
Blir jo så stolt av å være norsk nå i disse dager! Kryr av ski-folk i byen ;)






Leste også nettopp om fordeler med gåturer, som jo er noe vi med hunder får daglig, så ville dele det:


Derfor blir du slank av å gå


Det blir noe av

Gange er ifølge undersøkelser den aller mest effektive slankemosjonen, ganske enkelt fordi du ikke så lett hopper over gåturene. En løpetur eller en tur til treningssenteret kan synes uoverkommelig på travle og slitne dager, men de fleste klarer nesten alltid å ta seg sammen til å gå en tur.

Du stresser ned

Det er nesten umulig å gå ned i vekt hvis stresshormonene pumper rundt i kroppen. De motarbeider et eventuelt slankeprosjekt på alle mulige måter (spesielt på magen). Går du i minst en halvtime i frisk luft hver dag, forebygger du stress.

Du forbrenner Kalorier

Du forbrenner ca. 300 kcal i timen ved å gå, men du øker også forbrenningen på lengre sikt. Gange styrker musklene i spesielt rumpe og lår, og på lang sikt gir det deg økt forbrenning. Jo mer muskler du har, desto flere kalorier bruker kroppen din på å holde seg i gang.

kilde: http://iform.nu/trening/treningsformer/ga-deg-slank?utm_source=Nyhetsbrev_2011_8&utm_medium=Nyhetsbrev&utm_content=Nyhetsbrev_2011_8_Teaser3_gange&utm_campaign=Nyhetsbrev_2011_8

Ingen kommentarer: