søndag 23. januar 2011

Elg og dådyr!

Lørdag på tur hos parents i Bærum, så vi massevis av elg-spor på jordet, og i hagen! Julius syntes det var kjempespennende å lukte! Da vi hadde gått en lang runde, og var på vei tilbake gjennom skogen bak barnehagen/parken, så vi plutselig 3 dådyr i skogkanten litt lenger ned mot jordet! Mamma oppdaget dem først, med sitt skarpe syn, og Julius var den siste som så dem, etter oss andre, så han har ikke akkurat beste syn eller luktesans ;) Men det må vel bevege seg før han oppdager det (de var jo rolige, før de oppdaget oss og begynte å løpe), og han var vel opptatt med å snuse på de små brune klumpene de hadde etterlatt seg på stien ;)


Litt senere på et jorde lenger opp langs veien, befant elgen seg, og jeg fikk tatt noen bilder med mobilkameraet. De 2 elgene stod ved en liten skog-kant midt på jordet (det ble litt langt unna, og dårlig kvalitet med zoomen, men det er vel tryggest å ikke være for nærme uansett..!) Flott syn :)



Solnedgang i Frognerparken i ettermiddag:



 

hund - hunder - hundeleker - halsbånd - hundeseng - dog - dogs - lydighet - hundekurs - hundeprodukter - hunde godbiter - dog toys - dog training - dog stuff

Ingen kommentarer: