tirsdag 20. juli 2010

En skikkelig fjellhund!

I helgen var vi på fjellet på hyttetur, og gikk en laaaaaaang tur på lørdagen. Opp kl.8, og kjørte til et sted der turen begynte; og det ble 7 timers 'klatring', gikk oppover og nedover (mest nedover, og det var det mest slitsomme!) i bratt terreng, veldig steinete... og Julius klarte seg sååå bra! :-)


Han kom seg til og med ned det bratteste området! Veldig flink.. bra koordinasjon har han ja, på alle fire beina (utrolig), sammenlignet med oss som bare må holde styr på to! :-)


Gadd selvfølgelig ikke bry oss om 'hund i bånd'.... hah!! Hadde aldri i livet gått. Jeg måtte se meg for hvert eneste skritt jeg tok, ned mellom alle slags størrelser av steiner, og med støle muskler i lår og legger og vondt i knærne. Og tok inn Julius de få gangene vi så sau eller geiter (på en sæter), og så slapp han igjen, og han oppførte seg veldig bra! Løp bare bort til en sau én gang (mot slutten av turen, og jeg så han var kjempesliten, peste med tunga, og gikk mellom oss, ikke løp foran og bak som tidligere på turen, så tenkte han ikke ville orke å bry seg om sauene, hadde ikke vist så mye interesse tidligere); men da han nærmet seg den svære sauen; skvatt den så den kneiset med knærne, og dermed skvatt Julius så han kneiset i knærne ;-) (skulle hatt videoklipp av det!), jeg ropte på han, og han kom lydig tilbake til meg, og vi fortsatte turen :-)


Rastepause

Matpakke til en sprek og sliten salukigutt :-)

På slutten jogget vi til og med litt, for å rekke bussen som skulle ta oss tilbake til bilen, og Julius jogget bak oss andre... sliten, ja! I bussen la han seg til å sove med en gang... Det tyder på at han var utslitt det..! Ellers får han jo aldri til å sove hverken i bil eller på buss (var en 3,5 times biltur til hytta, men han sover jo aldri i bil, bare hviler ned med hodet).


Er det noe mat til meg her da...?  



Mmmm... kylling med bacon surret rundt!

SNIKEN...! Fant seg en fin plass, tenkte den var litt mer staselig og egnet for en slik fisefin hund (unnskyld, saluki/mynde..!), enn hundesenga på gulvet ;) hehe..

hund - dog - hunder - dogs - hundeprodukter - dog products - halsbånd - collars - hundekurs - lydighet - trening - hundemat - tørrfór - vom - kjøtt - godbiter - hundeleker - dekken - hundeklær - seler - hundeposer - hundeseng - hundesenger - valper - leker - veterinær - kennel - hundeseler - hundehotell - hundenyheter - konkurranser - vinn - hundeprodukter - halsbånd - hundeklær - dekken - hundebånd - kjøtt for hunder - hund - hunder - hundepass - hundeleker - hundesenger - ferie - reiser - tilbud - flyreiser - interiør - bolig - hjem - norwegian polar - vom & hundemat - hundedesign - hundesmykker - trekksele - springer - hund - hunder - halsbånd - billig flyreiser - sommer - tilbud - konkurranser - vinn

Ingen kommentarer: