tirsdag 4. mai 2010

Oppdatering m/bilder fra Bygdøy :)


Idag har det vært kaldt, brr! Men igår var vi en deilig lang tur i Frognerparken, solte oss litt, og Julius ble fotografert av mange turister i Frognerparken, til og med videofilmet av noen! ;) På vei hjem traff vi enda en whippet som bor like ved oss, som vi skal gå på tur med imorgen!

Så en hund som løp energisk etter en pinne ut i vannet, og Julius ble leken & påvirket av energien!

På søndag var vi på lang tur på Bygdøy, kjempedeilig. Da vi kom til Paradisbukta, gikk Julius helt berserk i sanden, løp rundt og rundt i ring! Og ned i 'lekestilling' mot vannet, litt skremmende med bølgene som plutselig nærmer seg, og så slår til med et splæsj, ikke sant! Han skvetter litt da, hehe ;) Og grave litt i sanden. Skulle ønske jeg kunne sluppet han for å løpe der, så leken og energisk som han var, men var jo masse folk der. Men 3,5 timer ute får vel holde. Han var temmelig sliten da han kom hjem hvertfall :-)




Fredag var han først på en lang tur et par timer her i parken med en ung whippet-tispe, og så overnattet han borte hos noen på Grunerløkka til lørdag, og fikk en lang 2-timers tur med dem der på lørdagen, som var kjempespennende; masse nye lukter, og nye hunder å møte på!


Sitter og speider utover


Appetitten hans har vært ganske bra siste uken, noe som er kjempebra! Knasket mer tørrfór enn vanlig, og faktisk 3 ganger om dagen istedetfor 2! Tror det er fordi han var litt syk forrige helg, med løs (rennende!) mage flere dager, så forrige søndag var han kjempeslapp og spiste ingenting, bare drakk vann (som jeg kom bort til han med). Mandag skaffet jeg probiotika-fór som skulle få magen i balanse igjen, og det spiste han takk og pris med en gang (alltid spennende med nytt fór!) pluss at jeg lagde laksesuppe til han, som han også slafset i seg som bare det! Så jeg tror sulten hadde bygget seg opp i han såpass etter én dags faste, at han har kompensert i etterkant.


Utrolig nok har løven mer utstikkende ribbein enn spinklegutten ;)

Itillegg hjalp det vel også på appetitten at jeg begynte å blande ut med det nye fóret han skal gå over til; Pro Plan, som han også synes er veldig godt; det er jo trekantet-formet og mindre i størrelse; super-spennende! For de andre tørrfórkulene hans har jo vært kjedelig runde... hehe ;)  (Nå spytter han de ut, og spiser bare de nye.. sleipingen..! Så mye for å 'blande'; hjelper ikke særlig.. men nå har jeg endelig kjøpt Vom & Hundemat 'pølser' igjen, så da kan jeg blande det. Dyrebutikken tvers over gata har fått V&H, så da er det mer tilgjengelig, og det er bra!)

"Ferdinand" under treet ;)

hund - dog - hunder - dogs - hundeprodukter - dog products - halsbånd - collars - hundekurs - hundetrening

Ingen kommentarer: