onsdag 19. mai 2010

En liten oppdatering, og viser noen bilder fra tidligere i våres; tur med whippetgutt, og poserte pent for meg på benken; men dette var før det var kommet blader på trærne da; nå er det lysegrønt og ny-'spiret' i parken, kom rett før 17.mai, så det var bra! 
Mye koseligere når det er grønt rundt, og litt blomster :-)

Igår i parken traff vi på Soria og Chanel, så det var koselig! Skulle selvfølgelig vært der litt før, og møtt flere på ringtreningen... men var jo tross alt 18.mai og var litt sliten fra dagen før ;) Men moro å møte 2 salukier hvertfall.
Ellers har Julius har fått noen nye 'venner' der han er på besøk innemellom, en jente (med samboer) som ikke har hund, men liker å passe han, og et par jenter som har tisper, og har Julius på besøk innemellom :) Så det er bra!

Nå etterpå skal vi på tur med Skippy igjen (whippet tispen), en liten stund siden vi har sett henne nå, så det blir nok stas!





hund - dog - hunder - dogs - hundeprodukter - dog products - halsbånd - collars - hundekurs - lydighet - hundemat - tørrfór - hundeleker - dekken - hundeklær - hundeposer - hundeseng - hundesenger - valper

Ingen kommentarer: