torsdag 18. februar 2010

Happy birthday Julius & Z-kull Caravan siblings! :)

Julius bursdag, 18.februar, 3 år idag!! :)

Litt sent ute med innlegget, men vært busy med å 'feire' bursdagen til Julius idag :-)

Først var vi på lang tur med to italienske mynder, og var på te-besøk hjemme hos dem, så måtte jeg gjøre litt innkjøp og vasking, og så kom mine foreldre og ene søster (hun andre er i california, men flytter hjem til høsten, og tar med seg sin "bupp", "countrypal", Bentley, som er en puggle, ny rasehund i USA, blanding av beagle og mops).
Anyways, ble mest menneske-prat, men vi skjøv stolen til Julius opp mot bordet så han kunne sitte 'sammen med oss' og han fikk både mat-kake (første bildet), og strupe (går ned i noen jafs! Han elsker det!), lever-godbiter, tørket lunge, og griseøre :) Så tipper han har hatt en ganske fin dag :)

2 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Grattis, jeg glemte dagen helt jeg da :( Zarifa fikk et griseøre litt sent på kvelden, "barna" våre begynner å bli store. :) men zarifa er fortsatt ganske "babies" i hodet sitt

Administrator sa...

Ja, 3 år, men barnslige fordet ;) Flere som har sagt de mener han er tenåring fortsatt, tror det er tilfellet, hvertfall ikke voksen enda! Kom plutselig på at det var bursdagen hans noen dager før, så da måtte det jo feires litt da :)